Alfio Rrotani dhe Indrit Çela (në të majtë)

Kuzhinieri i njohur, konkurrenti i “Master chef Albania” Indrit Çela, është dhunuar nga disa të rinj në Fushë-Krujë në zonën “Ura e Gjolës”.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e djeshme, ku 39-vjeçari është zbritur nga makina e tij nga të rinjtë të cilët e kanë dhunuar.

Kuzhinieri është marrë me ambulancë, pasi mësohet se ka marrë dëmtime në kokë dhe në fytyrë, ndërsa ende nuk dihet arsyeja se pse të rinjtë e kanë dhunuar.

Nga ana e tij apo e policisë, nuk ka ende ndonjë reagim zyrtar.

Top Channel