Një sipërfaqe toke me shkurre në fushat e fshatit Vidhas në Elbasan është përfshirë nga flakët.

Në vendngjarje ndodhen dy mjete zjarrfikëse dhe 7 efektivë.  Zjarri po përhapet me shpejtësi i favorizuar nga era.

Top Channel