Kryeministri i vendit Edi Rama ka njoftuar se në orën 15.00 do të jetë live në Facebook për të folur rreth Paketës së Rezistencës Sociale.

Pak më parë, Bordi i Administrimit të Karburantit vendosi çmimet për produktet dhe nënproduktet e naftës, benzinës dhe gazit deri më 15 mars.

Bazuar në vendimet e marra gjatë mbledhjes, çmimi i naftës dhe benzinës në këto 3 ditë do të shitet me vlerë 217 lekë për litër, ndërsa gazi është përcaktuar me 93 lekë për litër.

Top Channel