Shtrenjtohet edhe Dita e Verës. Një ballokume në Elbasan këtë vit do të kushtojë 30% më shtrenjtë.

Kjo si pasojë e rritjes së çmimit të sheqerit dhe gjalpit.

Ka apo s’ka lidhje me karburantet, ka apo s’ka lidhje me importet, tashmë çdo produkt ka marrë të përpjetën.

Pastiçierët thonë se nuk e përballojnë dot koston ndaj dhe në rastet kur nuk do të rriten çmimet, do të ulet gramatura e produktit për të kompensuar humbjen.

Top Channel