Negociatori ukrainas, Mykhailo Podolyak i kërkon Rusisë të ndalojë sulmet ndaj civilëve, pa nisur ende raundi i tretë i bisedimeve mes Rusisë dhe Ukrainës.

Në një postim në Twitter, ai thotë: “Për pak minuta, ne do të fillojmë të flasim me përfaqësuesit e një vendi që beson seriozisht se dhuna në shkallë të gjerë kundër civilëve është një argument. Provoni se nuk është kështu.”

Top Channel