Në Bulqizë vijojnë ende reshjet e dendura të dëborës, të cilat kanë sjellë probleme të shumta.

Ditën e sotme, situata e reshjeve të dëborës ka sjellë probleme kryesisht në rrugët rurale dhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Për shkak rrugëve të bllokuara,  ku trashësia e dëborës arrin deri në 80 centimetra, ka pasur mungesa edhe te nxënësve në shkollat e njësive administrative Ostren, Trebisht dhe Martanesh!

 

Top Channel