Forcat e armatosura të Ukrainës kanë thënë se morali i ushtrisë ruse dhe vullneti për të fituar, po bien me shpejtësi.

Sipas forcave ukrainase, morali po bie për shkak të mbrojtjes së qëndrueshme të trupave ukrainase.

Ushtria ruse është hasur me sfida si mungesa e logjistikës, e naftës dhe e ushqimit.

Deri më tani raportohen të paktën 5,840 humbje jete në radhët e ushtrisë ruse.

Top Channel