Ukraina bën bilancin e humbjeve të ushtrisë ruse: 3500 të vdekur

26/02/2022 09:07

Ushtria ukrainase pretendon se ka më shumë se 3,500 ushtarë rusë të përfshirë në pushtim janë vrarë dhe pothuajse 200 janë burgosur. Ushtria ukrainase gjithashtu raporton se Rusia deri më tani ka humbur edhe 14 avionë, 8 helikopterë dhe 102 tanke.

Ukraina ka bërë bilancin e humbjeve të ushtrisë ruse:

-14 avionë

-8 helikopterë

-102 tanke

-536 makina të blinduara

-15 artileri

-1 BUK

-3500 të vdekur, rreth 200 të zënë robër

Top Channel