Fushata e PS-së në Shkodër, kandidatja takon Majlinda Angoni takon banorët e lagjes “Skënderbeg”

23/02/2022 15:37

Fushata e kandidates socialiste ne Shkodër, Majlinda Angoni u fokusua këtë të mërkurë në problematikat e banorëve te lagjes “Skënderbeg”, të cilët u ankuan për mungesën e vëmendjes nga kryebashkiakja e djathtë.

Kandidatja e Partisë Socialiste u premtoi banorëve se bashkia Shkodër do t’u rikthehet qytetarëve dhe do të punojë per ta, pa dallime partiake.

“Do të punoj për ju, t’i kthejmë dinjitetin e  munguar bashkisë”, tha ajo.

Top Channel