E përndjek përdhunimi i shqiptares, kërkohet ekstradimi për futbollistin

15/02/2022 18:18

Në vitin 2017, në Milano të Italisë, Robinho me pesë shokë të tjerë u shndërruan në personazhe të urryer teksa ishin autorë të përdhunimit të një vajzë 22-vjeçare me origjinë shqiptare.

Kjo për arsye se Robinho duhet të kryejë nëntë vite burg. Por, situata është e komplikuar duke qenë se në Brazil nuk e kanë ligjin për ekstradim dhe asnjë shtetas i këtij vendi nuk mund të largohet për të kryer dënimin në njën tjetër shtet.

Sakaq, Robinho do të dënohej me burg nëse largohet nga Brazili, apo nëse kapet në një shtet që ka ligjin e ekstradimit me Italinë./ Super Sport

Top Channel