Me ndikimin direkt të ndërkombëtarëve socialistët dhe demokratët gjetën dakordësi për të votuar zgjatjen e vettingut.

Koha e vijimit të punës së komisioneve që po përzgjedhin gjyqtarët dhe prokurorët do zgjatet edhe me 30 muaj në mënyrë që të përfundojë i gjithë procesi. Sot në Parlament, u shpjegua se përse duhej ndërmarrë ky veprim.

Ndërkohë që u shpjegua edhe fakti se do nisë punën edhe komisioni i reformës zgjedhore dhe reformës territoriale ndërkohë që u zhbllokua puna e komisionit hetimor për inceneratorët.

Sot diskutimet në kuvend i ka ndjekur gazetarja jonë Kristi Gongo, ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel