Zjarr në lagunën e Kunës/ Shëngjin. Flakët po i afrohen shtëpive, janë djegur 10 hektarë pyje dhe bimësi

03/02/2022 00:44

Prej orës 12 të ditës së mërkurë ka rënë zjarr në lagunën e Kunës në Shëngjin.

Gjatë orëve të mbrëmjes flakët ju afruan shtëpive të zonës, ndërkohë që zjarrfikëset kanë vështirësi të ndërhyjnë për shkak të terrenit të vështirë.

Top Channel