Deti i egërsuar dhuron spektakël, dallgët ‘puthin’ shkëmbin dhe betonin në Lungomare

03/02/2022 12:22

Deti i egërsuar dhe me dallgë ditën e sotme ka dhuruar spektakël në momentin kur përplasej me shkëmbin ose dhe me pjesën e betonit në Lungomare. Lartësia e dallgëve arrin deri ne në tre metra, dhe thyerja e tyre duken përgjatë gjithë bregdetit të Vlorës.

Top Channel