Në hapësirat publike të Durrësit do të gjeni tashmë shtëpizat e librit.

Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako ka bërë me dije se kanë mbështetur nismën e një grupi të rinjsh dhe studentësh që studiojnë brenda e jashtë vendit.

Synimi i kësaj nisme është afrimi me librin i të gjithë brezave, ndaj në këto shtëpiza libri, kushdo mund të marrë një libër falas për ta lexuar dhe të lërë një tjetër.

Kjo nisëm do të rizgjojë dëshirën për të lexuar. Sako shkruan se “Libri është miku më i mirë për këdo ndaj ne do të inkurajojmë gjithmonë nisma që synojnë afrimin e sa më shumë njerëzve me librin.”

Kujtojmë se PS ka vendosur që Emiriana Sako të garojë edhe në zgjedhjet e 6 marsit për bashkinë e Durrësit.

Top Channel