Kontrolle në burgun e Peqinit, Korçës dhe Elbasanit, zbulohen pajisje komunikimi dhe drogë (Foto)

02/02/2022 13:32

Rastet kur brenda qelive zbulohen sende të jashtëligjshme, nuk janë të panjohura në burgjet e vendit tonë. Vetëm në 24 orët e fundit, një operacion i Forcave Operacionale të Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve në IEVP-të, Peqin, Korçë dhe Elbasan ka zbuluar disa playstation të përshtatur për komunikim dhe lëndë narkotike.

Mësohet se operacioni ku kanë qenë të përfshirë tetë grupe operacionale është kryer në datën 1-2 shkurt në tre burgje të vendit.

Janë kontrolluar 11 dhoma në IEVP Elbasan në Godinën A dhe B, 13 dhoma në IEVP Peqin dhe 14 dhoma në IEVP Korçë.

Në përfundim të kontrollit janë konstatuar këto sende të ndaluara:

Një orë e dyshuar si celular, dy playstation  të dyshuar që përdoren si mjete komunikimi, dy qese plastike me pluhur të bardhë dyshuar për substanca narkotike.

Materialet i janë dorëzuar për vazhdimin e veprimeve hetimore oficerëve të SHKKB dhe Sektorit të Krimit të Organizuar në Drejtorinë e Policisë Elbasan.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel