Turma me qenë endacakë qarkullojnë nëpër rrugët dhe çdo lagje të qytetit të Lezhës

Në Lezhë këta qen endacakë po shtohen frikshëm. Ata janë kudo, në rrugë e lagje! Kohët e fundit janë kthyer në një problem edhe për qytetarët, pasi shpesh janë sulmuar nga qentë endacak.

Deri më tani Bashkia ende nuk ka marrë asnjë masë për largimin e tyre nga rrugët e qytetit, apo dhe hapjen e një qendre për ta.

Top Channel