Pamjet/ Familja e delfinëve dhuron spektakël, ndjek varkën e peshkatarëve në Vlorë

30/01/2022 15:32

Një grup peshkatarësh të cilët po ktheheshin nga peshkimi mesditën e djeshme befasohen nga një familje delfinësh.

Një familje me pesë anëtar delfinësh ndër këta tre të vegjël ndjek anijen e tyre përgjatë një pjese të udhëtimi. Kjo gjë i habiti tej mase peshkatarët të cilët nxituan t’i bëjnë video.

Dalja e delfinëve në sipërfaqe vjen si rrjedhojë e ngrohjes së kohës dhe klimës së çrregullt të këtyre ditëve. Delfinët mbeten vizitorët më simpatik të gjirit të Vlorës edhe përgjatë dimrit .

Top Channel