Po jetojmë kohë pandemie që na detyroi të kombinojmë aty ku ekziston mundësia të kombinosh punën nga zyra, me punën në online.

Aktualisht në vend po qarkullojnë Covid19-ta, Delta, Omikroni dhe viroza të dimrit. Në shumë institucione, kompani private dhe shtetërore po punojnë me numër të reduktuar punonjësish, madje me stafë të përgjysmuara, për shkak të infektimeve.

Megi Gjolla: Ne numërojmë 300 punonjës. Vetëm në Tiranë kemi 100.

30 % e stafit të Tiranës e kemi me raport mjekësor. Piku i mungesave arriti në mes janari. Raporti ëdhtë nga 7 në 15 ditë. Edhe kur kanë familjarë ë infektuar nuk vijnë ne punë.

Top Channel