Një sasi lënde plasëse dyshohet se është hedhur në një kontenier mbeturinash në Elbasan.

Zona pranë bulevardit të qytetit është rrethuar dhe janë evakuuar banorët.   Nga koshi, dëgjohet një zhurmë pulsuese, ç’ka ka ngritur dyshimet se mund të jetë material shpërthyes.

Pas policisë dhe zjarrfikëses, kanë mbërritur forcat xheniere për të ekzaminuar pakon e dyshimtë dhe për të bërë çmontimin, nëse vërtetohet që është lëndë plasëse.

Top Channel