Termometri në qytetin e Pukës ka shënuar -9,5 gradë C këtë fillim jave, ndërsa liqeni ka ngrirë plotësisht.

Faqja zyrtare e bashkisë ka publikuar disa prej pamjeve të qytetit verior shqiptar, i cili ka veshur mantelin e bardhë në këto ditë janari.

Vermoshi, skaji më verior i Shqipërisë ka shënuar temperaturat minimale – 23 gradë C këtë të hënë, ndërsa vendi po përballet me temperatura të ulëta dhe ngrica.

Top Channel