Një 80-vjeçar është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më në Shupenzë.

Nga shërbimet e Postës së Policisë Shupenzë, është bërë shpallja në kërkim e  S. Xh., pasi djali i tij ka deklaruar se babai i tij është larguar nga banesa që me datë 15.01.2022, dhe nuk është kthyer më.  I moshuari vuan nga skleroza.

Në rast se dikush ka informacion për të të telefonojë në nr 112 ose në nr 0694110216.

Top Channel