Pamjet/ Transformimi i bazës ajrore të Kuçovës, pritet të ngrihen avionët e NATO

20/01/2022 10:46

NATO nisi punimet për transformimin e bazës ajrore të Kuçovës në një bazë të mirëfilltë të sajën.

Baza ajrore e Kuçovës prej vitit 1951 kur nisi të ndërtohej, ishte krenaria e regjimit komunist  ndërsa sot është nën kontrollin e aleancës më të fuqishme ushtarake në botë.

Këto janë pamjet e siguruara nga Top Channel në aeroportin ushtarak të Kuçovës dhe ku pritet të ngrihen avionët e parë të NATO-s nga kjo bazë e re e aleancës.

 

Top Channel