Baza ajrore e NATO-s në Kuçovë, Rama për nënkryetaren e Kuvendit: Duhet të jetë e lumtur se ishte mosbesuese

20/01/2022 11:57

NATO nisi punimet për transformimin e bazës ajrore të Kuçovës në një bazë të mirëfilltë të sajën.

Kryeministri Edi Rama tha në fjalën e tij të rastit se kur ky lajm u bë publik tre vite më parë, shumë nuk e besonin, por ja që tani projekti është realizuar.

Në përmbyllje, tha se nënkryetarja e Kuvendit, Ermonela Felaj duhet të jetë personi më i lumtur sepse ishte mosbesuese në fillim. Teksa Rama bëri këtë moment, Felaj e shoqëroi me një buzëqeshje.

Edi Rama: Sot është një ditë e bukur, një moment shumë pozitiv që jam i bindur që përçon një energji të jashtëzakonshme pozitive jo vetëm tek forcat tona të armatosura, jo vetëm në kolektivin e vendeve të NATO-s dhe dua të falenderoj me zemër të gjithë përfaqësuesit e vendeve të NATO-s, ambasadorë dhe ambasadore nga vende të tjera, ashtu sikundër besoj dhe meritojnë një falenderim të veçantë dhe deputetët e pranishëm duke filluar nga nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, nga kryetari i Komisionit të Sigurisë që është dhe deputet i zonës.

Nënkryetarja ka qenë për vite deputete e zonës dhe ka mbuluar nga afër zonën e Kuçovës dhe pse së fundmi është transferuar në Tiranë, besoj se është njeriu më i lumtur këtu sot dhe pse ishte njeriu më mosbesues kur doli lajmi që do bëhej kjo bazë e re, mosbesuese nga dëshira.

Top Channel