Për banorët e Kaçianarit, mungesa e infrastrukturës ka sjellë vështirësi në jetesën e tyre, ndërsa shkakton problem dhe tek ata që kanë ngritur biznese në këtë zonë.

Nuk mungojnë akuzat ndaj bashkisë së Mirditës. Banorët thoneë se ka më shumë se 8 vite që zona e tyre është lënë në harresë. Kjo, sipas tyre, bëhet me qëllim që zona të braktiset, për t’i lënë rrugë ndërtimit të hec-eve.

Top Channel