Fotografi dokumenton takimin e rallë me ujkun e zi të Minnesota-s (fotogaleri)

10/01/2022 21:39

Fotografi nga Kalifornia, Conrad Tan ka bërë një udhëtim në Minnesota në vitin 2020 për të marrë disa pamje të botës së egër që jeton në pyjet e saj.

Dhe përpjekja e tij u shpërblye pasi solli disa imazhe mahnitëse të ujkut të zi amerikan në habitatin e tij natyror.

Ai thotë se fotot e ujkut të parë rrallë janë nga më të mirat e punës së tij.

Në to dallohet diversiteti i karakteristikeve të kafshës enigmatike, që megjithse është kërcënuese, ruan elegancë dhe dëshirë për të luajtur e zbavitur.

Pellushi i mrekullueshëm i këtyre krijesave bie në kontrast të thellë me dëborën e bardhë.

FOTO GALERI
1/13
Fotografi nga Kalifornia, Conrad Tan ka bërë një udhëtim në Minnesota për të marrë disa pamje të botës së egër që jeton në pyjet e saj.

Top Channel