Njerëzit në të gjithë botën po festojnë Krishtlindjen, një nga periudhat më të shenjta të kalendarit kristian.

Por për të dytin vit radhazi turmat dhe shërbesat fetare janë më të vogla prej presionit të vijuar të pandemisë botërore.

Por për të ruajtur disi atmosferën festive, në një fotogaleri të hartuar nga BBC vijnë  disa nga momentet e festivitetit nga vende të ndryshme të botës dhe mënyrat e tyre të shprehjes së origjinalitetit.

FOTO GALERI
2/14
Santa Claus vjen me thesin e dhuratave në Basra në jugu të Irakut.

Top Channel