Filloi punë si mësuese zëvendësuese, akuzohet se dërgoi foto dhe video seksuale tek nxënësit

25/11/2021 09:42

Një mësuese zëvendësuese në një shkollë të mesme të Karolinës së Veriut akuzohet se ka dërguar foto dhe video seksuale tek nxënësit e saj meshkuj 13 dhe 14-vjeçarë.

Emily Durden, nga Shelby, u arrestua të enjten e kaluar dhe mbi të rëndojnë tre akuza, të cilat janë: “sjellje të pahijshme me një student”, “shfrytëzim seksual të shkallës së dytë të një të mituri” dhe “akuza për shfaqje të materialeve të dëmshme për një të mitur”.

Durden, e cila ka punuar më parë si mësuese zëvendësuese në shkollën e mesme Crest, u lirua të nesërmen pasi kishte paguar një garanci prej 50,000 dollarësh. Në kushtet e lirimit, 19-vjeçarja duhet të qëndrojë larg shkollës dhe të mos kontaktojë me adoleshentët.

Top Channel