Pas vendosjes së reciprocitetit, administrohen mbi 10 mijë targa të përkohshme

27/09/2021 12:41

Që nga 20 shtatori Qeveria e Kosovës ka vendosur masën e reciprocitetit për targat. E nga 20 deri më 26 shtator janë administruar 10 mijë e 110 targa të përkohshme në të gjitha pikat e kalimit kufitar.

Kështu kanë bërë të ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Më së shumti targa të përkohshme u vendosen në pikën kufitare Dheu i Bardhë. Në këtë pikë kufitare janë vendosur 2 mijë e 597 targa të përkohshme.

“Gjatë periudhës 20 – 26 Shtator 2021, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil (ARC), ka administruar gjithsej 10110 targa të përkohshme në të gjitha Pikat e Kalimit Kufitar (PPK) dhe Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në mbarë territorin e Republikës së Kosovës”, ka njoftuar MPB.

 

Top Channel