“Nxirrni kryetarin e Hipotekës, 31 vite po tallen me ne”, gruaja ulëret para policëve

24/09/2021 11:51

Para kadastrës së Vlorës është krijuar tension i madh nga qytetarë që presin të marrin certifikatat e pronësisë dhe enden prej vitesh në dyert e institucionit.

Ajo tha për Top Channel se ka 30 vite që endet dyerve të hipotekës për ndarjen e pasurisë mes 5 motrave dhe vëllait.

“A ka mundësi të takohem me titullarin e hipotekës? Kam 31 vite që unë po vuaj. Kanë 31 vjet që tallen me ne. Ju jeni Policia e Shtetit? O zotëri a ka mundësi të marr një kontakt me një jurist ose titullarin e institucionit?”, tha ajo.

Kadastra e Vlorës e cila ka qenë vazhdimisht në qendër të vëmendjes për problematika të ndryshme ka bërë që në këtë  institucion të  verifikohen lëvizjet e ndryshme , që nga regjistrime, legalizimet dhe deri te mungesa e marrëdhënies korrekte me qytetarët.

Top Channel