Momentet unike të kafshëve shtëpiake, të fotografuara nga pronarët e tyre

22/09/2021 11:47

Çdo kush që ka kafshë shtëpiake i shijon momentet kur luan dhe kalon kohë me to.

Shpesh, kafshët bëhen lozonjare dhe duan t’i lejosh të vazhdojnë lojën. Jo pak herë, macet apo qentë zgjedhin të zbaviten me këpucën tuaj të preferuar apo sende të tjera me vlerë.

Pavarësisht acarimit që mund të na shkaktojnë këto momente, është fantastike të shikosh dhe madje të shkrepësh disa poza unike.

Ja disa prej momenteve të veçanta të kafshëve shtëpiake, që pronarët e tyre i kanë kapur në kamera:

FOTO GALERI
1/16

Top Channel