Sa shumë do të donim të eliminonim ca pjesë dhjamore pa u mundura shumë dhe pa u “torturuar” me ushtrime fizike.

Në fakt, ka disa truke të vogla, që mund të ndihmojnë për të rënë nga pesha.

Ndryshoni mënyrën si merrni frymë!

Rregulli kryesor i gjimnastikës së frymëmarrjes është që ju duhet të merrni frymë jo me gjoks, por me stomak.

Një bel i hollë e muskuj të fortë të barkut, mund të formohen shumë mirë nëse bëni të gjitha ushtrimet e frymëmarrjes, duke marrë dhe nxjerrë frymën rregullisht.

Bëni dush, duke kombinuar temperatura të kundërta të ujit.

Kjo metodë është mjaft e thjeshtë dhe shpesh shoqërohet me procedura të tjera. Kur të përfundoni një dush, ktheheni ujin nga të nxehtë në akull të ftohtë. Një dush i tillë jo vetëm që do të heqë ndihmojë për të hequr qafe peshën e tepërt, por gjithashtu do të largojë sëmundje të tilla si aritmia, obeziteti, , hipertensioni dhe celuliti. Sidoqoftë, ka gjithashtu disa efekte jo të mira dhe jo çdokush mund ta përballojë.

Masazhi

Mesazhimi në mënyra të ndryshme i trupit ‘lufton’ depozitat e yndyrës, përmirëson qarkullimin e gjakut në pjesën e përparme të barkut tuaj dhe ndikon në funksionim normal të zorrëve. Ju mund t’i kryeni këto procedura si në shtëpi ashtu edhe në sallone të veçanta. Ato duhet të bëhen në mënyrë sistematike dhe me cikle.

Burimi: Brigt Side

Top Channel