​Mijëra çiklistë të zhveshur parakalojnë nëpër rrugët e Filadelfias

31/08/2021 02:44

Stuhia e pasdites nuk e ndaloi detin e njerëzve të zhveshur në të cilët ajo mori pjesë në udhëtimin me biçikletë në Filadelfia, një ngjarje që feston bukurinë e diversitetit të të gjithë trupave.

Ky udhëtim është mbajtur në Filadelfia që nga viti 2009, duke ftuar mijëra njerëz të heqin rrobat dhe të ngisnin biçikletat e tyre. Pjesëmarrësit shpesh dekorojnë trupin e tyre të zhveshur me ngjyra shumëngjyrëshe ose pajisje të tjera krijuese.

Organizatorët ishin të vendosur ta bënin udhëtimin e këtij viti një sukses pasi u ndërprenë nga pandemia e vitit të kaluar. Për t’iu përmbajtur rregullave të qytetit për COVID, ata miratuan mantrën “hiqni rrobat, vendosni një maskë”, dhe shumica e pjesëmarrësve dukej se u përmbaheshin këtyre rregullave.

Çiklistët u mblodhën të shtunën në pikënisjen në Glendining Rock Garden për të hequr rrobat e tyre dhe për të aplikuar ngjyrë trupi. Rreth orës 5 pasdite, udhëheqësit ndoqën udhëtimet në një rrugë që kalonte nëpër shumë vendbanime të ndryshme, duke përfunduar në Matthias Baldwin Park.

Top Channel