Nga momenti në moment pritet që të mbërrijnë në Kosovë grupi i parë me shtetas afganë.

Në një njoftim të bërë në mediat kosovare thuhet se sipas paralajmërimit nga autoritetet e NATO-s grupi i parë i afganëve që punojnë në NATO dhe familjet e tyre do të mbërrijnë mbrëmjen e sotme në Aeroportin e Prishtinës.

“Sipas paralajmërimit nga autoritetet e NATO-s, grupi i parë i kontraktuesve afganë që punojnë në NATO dhe familjeve të tyre, do të arrijë sonte në orën 20:15 në mbrëmje në Aeroportin e Prishtinës.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj, ngase shkaku i masave të sigurisë të përcaktuara nga organizatori dhe pandemia Covid-19, prezenca e të gjitha mediave do të jetë e pamundshme”, thuhet në njoftimin e bërë për media.

Top Channel