Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytet të ndryshe në vend, kanë janë vendosur 915 gjoba në bazë të ligjit Covid-19.

Sipas Policisë, janë vënë edhe 1362 gjoba trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 31 aksidente me të lënduar dhe 44 aksidente me dëme materiale.

 

Top Channel