Turistët që zgjedhin turizmin malor, sfidojnë terrenin e vështirë për të shijuar bukuritë e veriut të Shqipërisë (Fotot)

21/08/2021 10:50

Turizmi malor po tërheq gjithnjë e më shumë turistë në vendin tonë.

Të apasionuarit pas natyrës dhe aventurave zgjedhin të guxojnë, duke marrë pjesë në sportet e ngjitjes në mal si hiking.

Një ndër guidat e preferuara për shqiptarët dhe turistët e huaj është shtegu i kalimit nga Thethi në Valbonë. Pavarësisht të gjitha vështirësive të rrugës, e gjitha aventura mbetet një eksperiencë unike, me gjithë bukuritë e natyrës rreth e rrotull, ku gërshetohet gjelbërimi i pyjeve me ujërat e kristaltë të zonës.

FOTO GALERI
1/46

Top Channel