Para pak minutash është shënuar një vatër e re zjarri në Vishë.

Zjarri në Vishë ka përfshirë një sipërfaqe të madhe me shkurre të cilat janë të dendura dhe është shumë e vështirë për t’i shuar, ndërkohë që në atë zonë rrezikohet një kishë e cila ndodhet mbi flakët e zjarrit.

Në vendgjarje kanë shkuar zjarrfikësit e Himarës por dhe policia.

Top Channel