Foto Ilustruese

Pas disa orësh betejë me flakët, është bërë e mundur fikja e zjarrit mbi tunelin e Krrabës, mes Elbasanit dhe Tiranës.

Zjarrfikësit kanë mundur të eliminojnë vatrat e mëdha fillimisht dhe më pas ato të vogla.

Sipas informacioneve,  rreth 4 dynym bimë e shkurre janë djegur.

Top Channel