Flakët që kanë përfshirë pasditen e  sotme fshatin Radhimë te Vlorës po rrezikojnë banesa dhe hotele.

Zjarri ka rënë fillimisht në një transformator elektrik dhe më pas ka marrë zona përreth duke rrezikuar seriozisht banesat e hotelet.

Ndërkohë zjarri vijon të jetë me përmasa te mëdha i ndihmuar dhe nga era që fryn në këtë zonë duke shkuar afër fshatit Tragjas. Të gjithë punonjësit e zjarrfikësve ndodhen në terren për shuarjen e zjarrit . Zjarrfikësit shprehen se situata është kritike.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel