Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve ka vendosur 509 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Ndërkohë, janë dhënë edhe 1363 gjoba trafiku.

Sipas Policisë, gjatë 24 orëve kanë ndodhur 16 aksidente trafiku me të lënduar dhe 77 aksident trafiku me dëme materiale.

Top Channel