FOTO ILUSTRUESE

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike vazhdon punimet në rrjetin elektrik të kryeqytetit.

Nesër (20 gusht) nga ora 09:00 deri në orën 17:00, pa drita do të jenë shtëpitë dhe bizneset në rrugën “Besim Alla” dhe në rrugën “Selita e Vjetër”.

Njoftimi i OSHEE:

Në kuadër të investimit që po kryhet për mirëmbajtjen e kabinave, nesër, 20 gusht gjatë intervalit kohor 09:00-17:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:
Rruga “Besim Alla”, rruga “Selita e Vjetër”

Top Channel