Gratë shtatzëna të vaksinohen/ Drejtoresha e Maternitetit: I kemi udhëzimet, vaksina nuk ndikon te fetusi i bebes 

13/08/2021 19:51

Të prekurit nga mutacioni Delta por raportohen çdo ditë  në rritje në vendin tonë. Në Shqipëri dhe në të gjithë kontinentin europian në vjeshtë pritet një tjetër vaksinë e epidemisë, e cila mund të shkaktojë situatë kritike.

Por a duhet të vaksinohen gratë shtatzëna? Drejtorja e maternitetit “Mbretëresha Xheraldinë”, Dr Elioan Demaliaj thotë se tanimë ka udhëzime edhe për vaksinimin e tyre.

Por a ndikon vaksina tek fetusi i bebes?

Nuk ka asnjë botim të revistave prestigjioze shkencore të na tregojë me maformime te bebja

Drejtorja e Maternitetit ka një apel për të gjithë gratë shtatzëna.

Top Channel