Sipas astrologjisë, disa shenja të zodiakut janë më të prira për gënjeshtra se të tjerat. Këto gjashtë shenja të zodiakut gënjejnë më shumë.

Binjakët

Sipas astrologjisë, Binjakët janë gënjeshtarët më të mëdhenj. Njerëzit e lindur në këtë shenjë të zodiakut kanë aftësi të jashtëzakonshme shoqërore dhe shoqërore. Binjakët duan të flasin dhe të ritregojnë ngjarjet, por fjalët që dalin nga goja e tyre shpesh mund t’i vënë në telashe.

Peshorja

Peshorja gënjen në mënyrë që të mos dëmtojë njerëzit e tjerë. Peshoret janë njerëz shumë të dashur që as nuk mund ta imagjinojnë të dëmtojnë njerëzit e tjerë. Ata gjithashtu dinë të gënjejnë për gjërat e vogla vetëm në mënyrë që të mos shqetësojnë dhe lëndojnë të tjerët. Kjo shenjë e zodiakut nuk mund të ndajë opinione negative, kështu që do t’ju tregojë se xhaketa juaj e re është e mrekullueshme, edhe pse ata nuk mendojnë vërtet kështu.

Peshqit

Peshqit gënjejnë për të shmangur lidhjen. Këta janë njerëz jashtëzakonisht kompleksë, por gjëja kryesore është se ata e adhurojnë lirinë e tyre. Peshqit e urrejnë idenë e lidhjes dhe nëse është e nevojshme, ata do të gënjejnë personin tjetër se si të shmangë lidhjen dhe qetësimin.

Akrepi

Akrepat preferojnë “gënjeshtrat e bardha”. Njerëzit e lindur në këtë shenjë janë dramatikë dhe duan të shtojnë një thërrime eksitimi në gjithçka, edhe nëse kjo do të thotë të shtrembërojë të vërtetën. Akrepi ka nevojë për të bërë përshtypje të tjerëve dhe dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes, kështu që ata përdorin të ashtuquajturat gënjeshtra të bardha.

Gaforrja

Gaforret janë mjaft krijuese, por ndonjëherë kjo çon në shtrembërimin e së vërtetës. Njerëzit e lindur në këtë shenjë duan të tingëllojnë interesante, kështu që ndonjëherë u shtojnë disa detaje imagjinare disa historive. Gaforret kanë një nevojë të madhe për të argëtuar dhe lënë përshtypje te të tjerët.

Ujori

Ujori ka një shpirt dhe mendje aventureske, shkruan MSN. Ata janë shumë krijues dhe novatorë, por kur mërziten, fillojnë të krijojnë histori. Njerëzit e lindur në këtë shenjë shpesh përziejnë realitetin dhe trillimin.

Top Channel