Qytetarët Shkodranë po shfrytëzojnë shëtitoren gjatë ditëve të nxehta që po përjeton gjithë vendi.

Fëmijë, të rinj dhe të moshuar kanë preferuar që të shëtisin edhe pse temperaturat janë të larta.

Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të kenë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore, nga 17°C në 30°C, në zonat e ulëta nga 24°C në 38°C dhe në zonat bregdetare nga 25°C në 39°C.

Top Channel