Drejtori i Përgjithshëm i Doganës, Genti Gazheli vizitë në Doganën e Durrësit

10/08/2021 15:45

Gjatë takimit me doganierët e kësaj Dege Gazheli diskutoi mbi punën e përditshme, pasi Durrësi është pika kryesore hyrëse detare në vend.

Kreu i Doganës Shqiptare kërkoi performancë në nivele të larta të çdo doganieri, sidomos në pritjen dhe kontrollin e pasagjerëve, por dhe bizneseve.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel