Zjarri në kodrat e Radostinës rrezikon stallat dhe shtëpitë, banorët kërkojnë ndihmë të tmerruar

08/08/2021 14:09

Zjarri në kodrat e Radostinës po përhapet me shpejtësi, duke rrezikuar një stallë dhe disa shtëpi.

Banorët të tmerruar kërkojnë ndihmën e zjarrfikësve të cilët e kanë të pamundur të ndërhyjnë.

Ata thonë se po të ishte ndërhyrë që në fillim, do të shmangej djegia masive. Banoret kërkojnë ndërhyrje urgjente pasi përhapja me shpejtësi e zjarrit, rrezikon fshatrat Radostinë dhe Zhupan.

Top Channel