Shqiptarët i janë drejtuar jugut të vendit pavarësisht zjarreve që kanë prekur një pjesë të zonës.

Qyteti i Vlorës po përjeton trafik të rënduar edhe pse ora shënon 13:00.

Vijë gati 5 kilometra e makinave fillon nga zona e Skelës deri në Orikum.

Bregdeti i jugut të vendit është  një ndër destinacionet më të preferuara nga vendas dhe të huaj gjatë sezonit veror për bukuritë dhe detin e kaltër.

Top Channel