Një çift turistësh meksikanë kanë dhënë sinjalin SOS, pasi ishin ngjitur në majën e malit Çika.

Drejt majës së malit po shkojnë për ndihmë punonjësit e policisë së Himarës së bashku me FNSH.

Çifti meksikan është identifikuar dhe vendi ku ndodhen është rreth 1800-2000 m mbi nivelin e detit dhe pritet të bëhet  evakuimi i tyre.

Nga informacionet e para dy turistët meksikanë kanë nevoje vetëm për ujë.

Top Channel