Në ditën e nëntë të zjarreve në Karaburun, sot situata paraqitet më e qetë në pjesën që dje kishte situatë të rëndë.

Ajo që mbetet shqetësim në ditën e sotme janë zjarret që janë shfaqur mbas malit të Karaburunit mbi Gjirin e Gramës ku janë shfaqur vatra zjarri, të cilat mund të shkojnë në Llogora.

Në këto momente janë duke shkuar forcat e ushtrisë për të parë situatën nga afër dhe pritet helikopteri.

Top Channel