Këtë herë radhën e kishte Mikaili për ti mirëpritur në shtëpinë e tij shokët e klasës dhe mësuesen Lindita.

‘Takimi veror, shtëpi më shtëpi’, i iniciuar vullnetarisht nga Lindita Lohja, mësuesja kujdestare e klasës së dytë në shkollën ‘Salo Halili’, në Shkodër, ka si qëllim afrimin e fëmijëve me librat edhe gjatë pushimeve.

Edhe për prindërit kjo është një ndihmesë e madhe pasi gjatë pandemisë mësimi, sidomos për këtë grupmoshë, ishte shumë i vështirë.

Takimi është konceptuar si një bashkim i nxenesve për të lexuar por edhe për tu argëtuar nen shoqerine e njeri tjetrit.

Top Channel