Gërvalla: Së shpejti do të kemi lajme të mira nga Greqia

20/07/2021 03:58

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se marrëdhëniet me Greqinë kanë kaluar në një tjetër nivel dhe se janë në rrugë të mbarë për të ardhur deri te njohja.

Këto deklarata Gervala i dha gjatë një interviste të dhënë në mediat në Kosovë. Gjithashtu, ministrja e Jashtme e Kosovës theksoi se së shpejti do të ketë lajme të mira nga Greqia, por që nuk ka precizuar kohë.

Top Channel